top of page
  • Skribentens bildHåkan

Mission Filippinerna

Det var fantastiskt att ännu en gång få komma till Filippinerna och återbesöka de vänner vi lärde känna i början på 1990-talet. Då var det pastor Bjarne Skog som anordnade pastorskonferenserna och jag medverkade med undervisning. I februari 2019 gjorde jag tillsammans med Victor, Rickard och Johan ett återbesök. Rikard har ända sedan 1990-talet arbetat vidare på missionsfältet genom så kallade mikrolån. Under några decennier har han fått medverka till att mellan 12- och 13 000 företag kunnat gå vidare. Han har gjort ett helt otroligt arbete och det var en sådan glädje att få se frukten av denna missionsinsats på den stora ön Luzon.
På bilden ser du Victor och mig ute i djungeln. Rickard tog med oss på ett besök hos en huvudjägarstam. Hövdingen kom till tro på Kristus Jesus på 1960-talet och hela stammen omvände sig. Det var ett starkt vittnesbörd att få möta dem.


På bilden nedan ser du hur pastor Conrado Domingo, som planterat ett 100-tal församlingar, och jag kramar om varandra. För min del känns det som cirkeln har slutits.
94 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page