Nya böcker på gång

 

Det var ett tag sedan vi hörde av oss, men du ska veta att vi jobbar på för fullt och har mycket på gång. Låt mig först nämna att vi sedan tidigare har två häften av Daphne Kirk. Daphne skrev lärjungeträning för barn. Materialet är insatt i cellkyrkosammanhanget. Vi tryckte de två första i serien Leva med Jesus och kan nu sälja av resterande exemplar till reducerat pris. Det första häftet heter Välkommen till Guds familj och det andra Gåvor och viktiga tillfällen. Häftena är rikt illustrerade, kan färgläggas och har varit till stor välsignelse.

I dagarna har jag gjort färdigt en bibelteologisk kommentar till 1 Korintierbrevet. Den beräknas utkomma under oktober månad.

 

Som om inte det räckte skriver jag för fullt på en bok med arbetstiteln Det man inte ser. I den berättar jag om de upptäckter jag gjort när jag läst bibeln. Boken ställer frågan hur förblir jag i Kristus? Det verkar som att alltfler lämnar sina församlingar och brottas med vad som då kommer att hända med tron. Det har förmodligen varit alla kristnas kamp och är en del av den helgelse Gud gör i våra liv. Jag berättar om kallelsen, upplysningen, rättfärdiggörelsen, dopet i den helige Ande med mera. Förhoppningsvis kommer boken ut i februari 2022.

HåVi ser som sin uppgift att bidra med allmänkyrklig bibelundervisning. Vi vill inte blunda för de enorma utmaningar kyrkan står i, men menar att lösningen är att hitta tillbaka till källorna. Till hösten kommer jag tillsammans med våra söner Victor och Jakob att producera en samtals podd. 

Om du inte redan har mitt informationsblad som går ut via mejl två-tre gånger per år kan du beställa det genom att ge mig din epost adress.

Så önskar jag dig en god fortsättning på sommaren - i Jesus / Håkan

  

  

 

Gör så här för att beställa ett signerat ex av Roten som bär dig - om Israel i NT
1. Klicka här och ange namn och adress
 
2. HåVi skickar ut boken och bifogar faktura.
 
3. Då får du ett signerat ex i din brevlåda

Bibelskola-on-line går bättre och bättre och har fått en riktigt bra start. Idag närmar sig antalet prenumeranter 630 elever. Ungefär hälften av dem som tittar, tittar på sin dator och hälften på sin mobil. Det är en poäng att avsnitten ska vara lättillgängliga. Om du är hemma, sitter på tåget eller befinner dig på annan plats än hemmet ska inte spela någon avgörande roll. Inte heller ska det ha någon betydelse var du befinner dig i världen.

Tillsammans med äldste sonen Victor äger vi Handelsbolaget, HåVi, för att underlätta fakturering av böcker och tjänster. Du beställer enklast genom att ovan gå till "böcker". Beställningarna går till olika distributörer. Om du beställer från Håkan skickar bolaget faktura med e-post. Du kan inte beställa genom SWISCH. Det numret, 123 116 9762,  är endast för betalning.

Välkommen igen önskar

Håkan och Victor