top of page
  • Skribentens bildHåkan

Bibellärare

Uppdaterat: 29 maj 2018

Att studera Skriften och att få dela med sig av insikterna har varit och är min största glädje. Bilden nedan är tagen på berget Karmel i Israel så sent som hösten 2017.Den första gången jag undervisade andra var på Fjellstedtska skolan senhösten 1972. Det bröt ut en väckelse på skolan och eftersom många av de nyväckta kände till mitt intresse bad de mig undervisa. Jag var 20 år gammal. Sedan dess har det gått mer än 45 år och vad jag vet har det inte gått många veckor i sträck utan att jag har undervisat. Nu är jag glad för att jag har tid att skriva och ge ut en del av undervisningen i bokform även om jag inser att allt färre läser.

“Do you have a design in mind for your blog? Whether you prefer a trendy postcard look or you’re going for a more editorial style blog - there’s a stunning layout for everyone.”

När det här skrivs väntar jag ivrigt på att få fullfölja kommentaren till Evangelium enligt Matteus. Den beräknas vara klar innan årets slut och ska publiceras under senvintern 2019. Därefter väntar 1 och 2 Korintierbreven ... eller blir det kanske Apostlagärningarna?

77 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page