Böckerna säljer bra

HåVi trycker våra böcker i små upplagor och det gör att de bibelteologiska kommentarerna i det närmaste är slutsålda. För tillfället finns endast kommentaren till Apostlagärningarna tillgänglig. 

Min gode vän och kollega kyrkoherden Magnus Lind skrev följande om bibelkommentaren:

 

Så får vi följa med Håkan Sunnliden när han tar oss med in i Apostlagärningarnas spännande och inspirerande sammanhang. För mig har det varit så att jag med åren upptäckt, att jag behöver återvända till Apostlagärningarna med regelbundenhet. Varför? Jo, i Apostlagärningarna blir det tydligt att livet i den helige Ande är hjärtslaget för den kristna kyrkans existens. Lukas ger oss kännetecknen på den första kristna gemenskapens liv och dragningskraft. Denna gemenskap kallar Lukas för de heligas gemenskap. Det är just detta som blir både inspirerande och hoppfyllt. Vi känner igen oss!

 

Håkan ställer sig frågan om det liv som Apostlagärningarna vittnar om är tillgängligt för oss idag. Och han svarar förstås jakande på den frågan och tillägger att; där man finner levande kristna gemenskaper kan man också förvänta sig att känna igen livet i den helige Ande! Med denna utgångspunkt leder Håkan oss genom Apostlagärningarna. Detta är styrkan i denna bibelkommentar. Han visar, som den goda bibelteolog han är, hur Apostlagärningarna vittnar om hur de första kristna församlingarna växer fram och hur de frågor de ställdes inför också hänger ihop med inte minst Paulusbrevens tillkomst. Läs gärna och låt dig inspireras!

Du beställer enklast direkt hos hakan.sunnliden@telia.com. Boken kostar 250;- inklusive moms och frakt!

Betalning sker via svisch 123 116 9762 eller mot faktura.

Antalet bibelskoleelever ökar från dag till dag

Nu är kursen Kyrkohistoria klar. I dagarna spelade vi in det femtonde och sista avsnittet i vår kyrkohistoriska introduktions- eller översiktskurs. Bibelskolan-on-line har visat sig möta ett behov. Det är långt ifrån alla kristna som kan sin historia, men undervisningen verkar också intressera andra än bara de redan frälsta, om uttrycket tillåts. Varje avsnitt är ungefär tio minuter långt. Det är packat med information och går att lyssna på mer än en gång. Det här sättet att förmedla undervisning har den fördelen att du kan stoppa uppspelningen, lyssna om eller för att anteckna. Undervisningen passar också för grupper som efter att ha tittat kan samtala om innehållet. 

Det är också kursernas syfte; att väcka intresse och nyfikenhet. Fyra kurser ligger klara och den sista kursen i dogmatik arbetar vi på.

 

Ovan finns också en blivande butik, men den kan du inte använda - än! 
Gör i stället så här:
1. skicka namn och adress till hakan.sunnliden@telia.com
2. Swischa 250;- till HåVi 123 116 9762
3. Då får du ett signerat ex i din brevlåda

Bibelskola-on-line går bättre och bättre. har fått en bra start. Idag närmar vi oss 500 elever. Ungefär hälften av dem som tittar, tittar på sin dator och hälften på sin mobil. Det är en poäng att avsnitten ska vara lättillgängliga. Om du är hemma, sitter på tåget eller befinner dig på annan plats än hemmet ska inte spela någon avgörande roll. Inte heller ska det ha någon betydelse var du befinner dig i världen.

Tillsammans med äldste sonen Victor äger vi Handelsbolaget, HåVi, för att underlätta fakturering av böcker och tjänster. Du beställer enklast genom att ovan gå till "böcker". Beställningarna går till olika distributörer. Om du beställer från Håkan skickar bolaget faktura med e-post. Du kan inte beställa genom SWISCH. Det numret, 123 116 9762,  är endast för betalning.

Välkommen igen önskar

Håkan och Victor 

FOLLOW ME

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2023 by Samanta Jonse. Proudly created with Wix.com