Nu är tre kurser tillgängliga!

Victor och jag har just avslutat översiktskursen i homiletik. Det betyder att vi fullbordat tre kurser, nämligen Gamla- och Nya testamentet samt Homiletik. I går la Victor ut del 14, inspelad från Kathmandu i Nepal. Han ska också försöka få någon av våra vänner i Nepal att översätta skolan till nepali. Vi får se hur det går. Men alla ni som nöjer med svenska har nu tillgång till kursen. Den 15:e och sista delen är inspelad och kommer att läggas ut innan jul. Själv har jag börjat ta mig an kursen i kyrkohistoria, ett av mina favoritämnen. Tänk vad viktigt det är ha perspektiv på saker och ting, särskilt när det kommer till det andliga. 

Idag har antalet bibelskoleelever ökat till 209 personer. Det tycker jag är fantastiskt. Du får mer än gärna vara med och sprida denna Bibelskola-on-line till dina vänner. Kurserna är gjorda så att de ska kunna fungera under många, många år framöver.

 

2020 års kommentar blir Apostlagärningarna. Den beräknas utkomma någon gång under senvintern.

Bibelskola-on-line har fått en bra start. Idag finns mer än 200 elever. Ungefär hälften av dem som tittar, tittar på sin dator och hälften på sin mobil. Det är en poäng att avsnitten ska vara lättillgängliga. Om du är hemma, sitter på tåget eller befinner dig på annan plats än hemmet ska inte spela någon avgörande roll. Inte heller ska det ha någon betydelse var du befinner dig i världen.

Tillsammans med äldste sonen Victor äger vi Handelsbolaget, HåVi, för att underlätta fakturering av böcker och tjänster. Du beställer enklast genom att ovan gå till "böcker". Beställningarna går till olika distributörer. Om du beställer från Håkan skickar bolaget faktura med epost. Du kan inte beställa genom SWISCH. Det numret, 123 116 9762,  är endast för betalning.

Välkommen igen önskar

Håkan och Victor 

FOLLOW ME

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© 2023 by Samanta Jonse. Proudly created with Wix.com